Hoe de verzorging van de huid met vlekken ?

by admin on

Calendula kan worden gedaan alcohol infusies dat zijn niet alleen de ontsteking te verminderen, maar zullen minder ernstige littekens en watervlekken na acne. Voor het maken van zelfgemaakte alcohol infusies twee eetlepels van calendula bloemen in een kwart glas wodka en een half glas water en laat gedurende 2 tot 4 weken in een warme en donkere plek. Toen kwam het infuus, moet je 5 gram. de alcohol oplossing van boorzuur en 3 ml glycerol. Deze samenstelling wordt gebruikt voor het reinigen van het gezicht de ochtend en de avond.Voor de infusie van aloë-hout te snijden van de jonge bladeren en laten staan in de koelkast of in de kelder voor 10 dagen.

Neresian aloë Vera sap kan worden toegepast

Neresian aloë Vera sap kan worden toegepastVervolgens vermalen bladeren tot pulp en giet de bereide water in de verhouding 1: 5, voor een uur, aan de kook brengen en onmiddellijk op de afvoer. Voor de vette huid en verergering obalnog proces, maar u kunt alleen gebruik maken van het vers. Het voorbereiden van het sap van de aloë bladeren die zijn opgeslagen in de donkere en koude voor tien dagen, precies zoals vers verpulverd op de dode naam en knijp de vloeistof. Wanneer is pyodermie-en vaatziekten en een ernstige vorm van acne, is het verwijderen van de huid infusie van kruiden celandine. Voorbereiding van de standaard regeling – 40 gr. de kruiden in 2 kopjes kokend water gedurende twee uur, koelen en filteren voor gebruik. Als het gele gras drogen heeft een sterk effect op het gebruik van dit hulpprogramma is alleen aanbevolen voor de zeer vette huid is een andere manier om de huid peeling. http://superfitters.info/

Verschillende mate, van invloed op de stofwisselingsprocessen in het lichaam, en het gebruik van bepaalde producten kan leiden tot acne. De belangrijkste vijanden van de huid, gevoelig voor acne en puistjes zijn alcohol, gebakken en gerookt voedsel, gebak en snoep. Dit kan verklaard worden door het feit dat al deze producten zorgen voor een extra belasting voor de lever, dit orgaan is verantwoordelijk voor de afbraak van hormonen.

De consumptie van vetten en suikerhoudende

De consumptie van vetten en suikerhoudendeVoedingsmiddelen leidt tot broze hormonaal en het veroorzaken van overmatige afscheiding van talg, dat is een klimaat dat gunstig is voor de ontwikkeling van ziekteverwekkende bacteriën. Ja, volledig af te zien van de snelle levensmiddelen, gemak en voeding, dieet audit en het dieet is niet een korte termijn maatregel om zich te ontdoen van acne, maar misschien in een paar maanden een significante verbetering van de Algemene conditie van de huid en minimaliseert de verschijning van inflammatoire veranderingen. Voer in het dieet van vers geperste vruchtensappen. Ze zijn slechts een bron van waardevolle mineralen. Vaak naar het voorkomen van acne, het installeren van de slangen gewoon. Onevenwichtigheden in hen kan worden geëlimineerd door het gebruik van yoghurt. Drink een half glas in de ochtend. Uw darmen zullen werken als een klok.

Kan ik trouwen met puistjes? Velen weten niet hoe om te dragen prescheme, dus voor het verminderen van de controle van slechts één extrusie. Genadeloos puistjes knijpen, we traumatische de huid. Maar als het nog steeds niet schoon genoeg handen, en zelfs het risico om te dragen infectie. En infecties kunnen leiden tot zeer ernstige gevolgen. Bloedvergiftiging en de dood is het ergste dat kan gebeuren als gevolg van de nalatigheid van extrusie. Heel erg bang. Maar er zijn puistjes die kan worden uitgeknepen, en zelfs noodzakelijk. Een puistje met een witte kop die bezbolno om aan te raken. Het is al Rijpe puistjes. Om aan te dringen moeten we schone handen. Zodra kneep een puistje moet de huid cauterisatie alcohol of vloeistof bevat alcohol. Dit werd gedaan om te vermijden dat de mogelijkheid van infectie.

Written by: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *