Kankusta Duo om gewicht te verliezen

by admin on

In feite, schadelijke gedachten. U wilt om zich te ontdoen van ongewenste kilo ‘ s, maar willen niet op te geven de lijst van verboden voedsel? Te nemen in hen. Een gevarieerde, evenwichtige voeding is de makkelijkste manier om een lange tijd om zich te ontdoen van Kankusta Duo ongewenste kilo ‘ s en het houden van gezond en veilig zijn. Dit alles liefde, maar geef niet op, in feite, onder hen zijn er die worden geconsumeerd met mate, metabolisme, bij te dragen tot een optimale werking. Volgende misschien heb je denk het niet.

chocolade Kankusta Duo van het

Kankusta DuoJa, chocolade is dat het voedsel behoort, die u zal helpen om een gezond lichaam en zorg dat het werkt. In de Westerse wereld met een chocolade-Buff, met spaans Amerika te nemen wanneer u deze lekkernij, ik bedoel, bonen. Cacao bonen goede energie, vezels, eiwitten, vitaminen en mineralen, de bron van dat, het uitvoeren op hetzelfde moment, vergemakkelijkt de spijsvertering en de stofwisseling in het Kankusta Duo lichaam.

Chocolade de meest belangrijke gunstige eigenschappen, maar het effect szívvédő dat het geheim van cacao boter. Deze actieve ingrediënten verminderen de vorming van bloedstolsels, en daarom op een hartaanval en beroerte risico. Bovendien, zijn sommige onderdelen helpen in de darmen binden met cholesterol en vet, en voordat ze worden verwijderd van het lichaam met de lucht.

De flavanols in de cacao, met uitzondering van de stoffen, verwijdt bloedvaten, verlaging van de bloeddruk en hartaanvallen de waarschijnlijkheid van de ontwikkeling. Gunstige effecten dankzij de hoge tenminste 60% cacao, chocolade geconsumeerd met mate – een of twee plakjes per dag – een van de beste dieet snacks.

Koffie Voor een lange tijd, het is gewoon slecht nieuws, je hoort de effecten van koffie. Recente studies, maar aandacht te besteden aan matige consumptie van koffie deze medicatie kan worden, het is geen toeval, Kankusta Duo bijvoorbeeld, die voor een zeer lange tijd hebben we een cultuur. De meest actieve bestanddeel van koffie: cafeïne verbetert je stemming en verhoogt je concentratievermogen en lichamelijke fitheid. Helpt bij het verminderen van de verwijde, pulserende aderen, van die hoofdpijn kunnen worden veroorzaakt, daarnaast versterkt het effect van de pijnstillers, dat is de reden waarom cafeïne is een gemeenschappelijk ingrediënt in over-the-counter pijnstillers.

Koffie, daarnaast versnelt de stofwisseling en daarmee helpt om gewicht te verliezen. En die, ik ben er zeker van dat de ervaring is de koffie een diureticum en omdat de effecten van de uitbreiding van de bloedvaten, verhoogt de bloedstroom in de nieren, en een verminderde absorptie van water in de nieren en in de kanalen, en dus, een paar kilo ‘ s kunnen makkelijker worden.

Bedenk echter, dat het drinken van te veel koffie is niet goed voor het hart, want het verhoogt aderverkalking, hart-en vaatziekten en bloedvaten, het risico van het ontwikkelen. December dagelijks Cup meer, en ook gewoon puur zwart. Het is belangrijk dat de Kankusta Duo diuretische effecten verzorgen van de niet-koolzuurhoudende mineraalwater is een overvloedige vloeistof is ca.

Wetenschappers beweren dat Kankusta Duo

Kankusta DuoDiegenen die zich ooit schuldig te voelen over het chocolade snack nu, ademen gemakkelijk! Recente studies, regelmatige consumptie van chocolade helpt gewicht te verliezen! Hoewel chocolade bevat veel calorieën in vergelijking met andere voedingsmiddelen, een recente studie toont aan dat diegenen die regelmatig consumeren van een klein bedrag, minder vet in dan degenen die het niet eten van chocolade.

Deze candy is bekend gezondheid op de positieve effecten, in aanvulling op, rijk aan vitaminen, bron van magnesium, een aantal sporenelementen en ijzer het bevat. Deze onderdelen en de schat is een drukke levensstijl. Cafeïne en Kankusta Duo Theobromine vanwege de Inhoud, het helpt bij het overwinnen van vermoeidheid, angst verminderen, en hart-en vaatziekten risico. Het is echter van belang dat de meest positieve profiteren van slechts 65% chocolade.

Volgens deskundigen, chocolade, calorieën zijn volledig verschillend van de gebruikelijke calorieën van de ingrediënten van chocolade te versnellen de stofwisseling, helpt bij het beschermen van een verscheidenheid van vetten die hebben opgehoopt. Positieve invloed op de stofwisseling en gewichtsverlies het gevolg is, hoewel de resultaten niet zeggen wat voor soort van chocolade waar we over praten.

Dr. Palolem Beatrice, wetenschappers van de Universiteit van Californië zeggen dat niet alleen Kankusta Duo calorieën tellen in het lichaam van gewicht, maar de samenstelling van de calorie-inhoud zijn ook van cruciaal belang. Wetenschappers zijn 972 mensen die het in eten studeerde, onderzochte onderwerpen, 57 had in ieder geval. De problemen van eetgewoonten en levensstijl zijn onderwerp, en gemeten van de body Mass Index. Het bleek dat meer chocolade wordt geconsumeerd, regelmatig, met inbegrip van lage body mass index. Het is verwonderlijk dat deze mensen niet minder eten en meer bewegen. In feite, eigenlijk aten meer dan de andere groepen.

In het experiment was echter niet onderzocht voor de deelnemers die het type van de chocolade en de hoeveelheid verbruikt, dus het aantal van chocolade en een body mass index tussen ik weet niet de exacte waarden te ontdekken. Wetenschappers waarschuwen dat de resultaten van de studie, ondanks de overdreven breed, met een grote hoeveelheid chocolade consumptie leidt nog steeds tot het verkrijgen van gewicht voor u om op koers te blijven.

Written by: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *